Bringing you to the next generation

Reagerande Design

Vi bygger så kallade reagerande sidor vilket betyder att webbsidan dynamiskt ändrar storlek enligt användarens skärmstorlek!

Framåt tänkande

Hos WebX Solutions tänker vi utanför lådan och skapar unika designs vilka är skräddarsydda speciellt enligt dina krav såväl som ditt företags krav!

WordPress

Vi använder endast WordPress för webb utveckling för att det är lättare för dig att ta över och att få den färdiga produkten upp på nätet!

Kundservice

Vi stöder våra kunder med att erbjuda uppe hållnings tjänster och extra tjänster redan i webb utvecklings fasen ifall du har när framtida planer.

Vår Historia

Vi är ett nytt webbutvecklingsföretag vilket startade i februari 2015 och som utvecklas hela tiden. Vi erbjuder högklassiga tjänster till ett rimligt pris och ger våra kunder skräddarsydda samt specialgjorda produkter. WebX Solutions använder endast nya teknologier och på så sett håller vi våra kunder säkra från hot sekunden de uppstår. Vi ser fram emot att diskutera vidare med dig och hjälpa ditt företag att öka synlighet och förbättra din närvaro på nätet.

  • Logo Utveckling 60% 60%
  • WordPress Kunnande 80% 80%
  • Webb Utveckling 70% 70%
  • Nöjdhetsgaranti 100% 100%